Férfi és Nő

I.

Kedves Nők: a férfi szeretet rendkívül egyszerű megszerezni és fenntartani. Csupán az alábbi négy dolgot teljesítsd hozzá:
1. Szeresd a férfit.
2. Beszélgess vele folyamatosan, őszintén és mélyen.
3. Szexelj vele rendszeresen és változatosan.
4. Adj neki enni.

 

II.

Kedves Nők: egy férfi megszerzésénél már csak az elvesztése egyszerűbb. Csupán a fenti négy dologból egyet meg kell vonni tőle.

 

III.

Kedves férfiak: 10 évig dolgoztam azon, hogy megfejtsem a Női szeretet titkát. Éppen már sikerült volna, mire a Nő megváltoztatta a véleményét. A fenti okból, ezt a projektet egyelőre jegelem...
(Hamar Péter idézet: 2018 nyara Ajkán a Rózában, öt sör után, az igazság pillanatában)

 

IV.

Kedves férfiak: egy nő megszerzésénél már csak az elvesztésének oka titokzatosabb.

 

V.

Kedves Nők: egy férfit úgy lehet teljesen kielégíteni, hogy Ti alkalmanként háromszor elélveztek.

 

VI.
Kedves férfiak: egy nőt úgy lehet alaposan megbaszni, hogy előbb a lelkét baszod meg.

(Boda József idézet: 2018 szilveszterén Havannán, a kilencedik Cuba Libre után, egy időn kívüli pillanatban)

 

VII.
Kedves Nők: - only for the record - tájékoztatásul közlöm, hogy van két dolgos kezetek és egy szép szátok. Lehet gesztikulálni, artikulálni, kiverni és fel- és leszopni is!

 

VIII.
Kedves férfiak: aki nem nyalt még puncit 90 percig előjáték gyanánt, annak ma van a napja, hogy elkezdje. Legyen ez rendszeres bemelegítés minden „edzés” előtt!

 

IX.

Kedves Gyermekek: a pornó többet árt, mint amennyit tanít. Hasznosabb inkább "játszani a focit, mint tévében nézni". A tévétől még nem lett senki focista.

 

X.
Kedves Gyerekek: minden megbeszélhető őszinte és szeretetteljes módon. Ami mégsem, arra adott a veszekedés majd a békülős szex!

XI.
Kedves Nők: ha a partnered nem tud kielégíteni akkor először próbáld meg magad. Ha neked nem megy, mit vársz egy külsőstől? Ha megy, akkor pedig ne titkold el a fogásokat! Senki sem gondolatolvasó!

 

XII.

Férfi és Nő kapcsolata eleve elveszett. Hiszen teljesen ellentétes dolgot akarnak. A férfi a Nőt, a Nő pedig a férfit. Feloldhatatlan ellentét!

 

Dolgozzatok rajta, hátha megoldódik!

Jó munkát!